Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2019 17:28 - Професор, който избяга от комунизма, казва, че Колумбийският университет е близо до „Пълноцветния комунизъм“
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.11.2019 17:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Професор, който избяга от комунизма, казва, че Колумбийският университет е близо до „Пълноцветния комунизъм“

8 ноември 2019 г. Бакстър Дмитрий News , САЩ
 
https://newspunch.com/professor-fled-communism-columbia-university-nearing-full-blown-communism/

https://www.youtube.com/watch?v=ZkExNbsj7lg

image

А Колумбийския университет академичната, който избяга от родния си Румъния да избяга комунизма през 1980 г., наскоро напусна несменяеми си позиция в училището на Бръшляновата лига, тъй като е " по пътя си към пълна разпенени комунизма ", според  интервю румънска телевизия.

Проф. Андрей Сербан, награден режисьор, се оплака от нарастващите изисквания за социална справедливост в комунистически стил, с които се сблъска в театралния отдел в интервюто, излъчено в  румънския TVR1 26 октомври. 

Един известен пример, който той даде: натиск да се приеме кандидат за трансджендър, който се явява на прослушване като Жулиета за „Ромео и Жулиета“.

The College Fix съобщава : Анди Йонеску, роден ромейски говорител, който имигрира в Съединените щати през 1999 г., заяви пред  The College Fix  в съобщение в Twitter, че е превел интервюто.

Той каза, че вероятно първият път Сербан направи оставката си публично известна. Колумбия  все още изписва Сербан  като активен професор. Отношенията с медиите не отговориха на имейл от  The Fix , а отделът на Сербан не върна гласова поща. Сербан не отговори на имейл.

Телевизионният водещ изразява недоверчивост в множество точки в интервюто, като че ли шокиран, че американската система на висше образование е насочена към комунизма. Сербан избяга от идеологията, която управлява Румъния през по-голямата част от 20 век.

Сербан казва в интервюто, че след като преподавател се пенсионира, останалите преподаватели в катедрата са били поканени на среща, за да обсъдят замяна.

Именно на тази среща деканът на художествената школа им каза, че има „твърде много бели професори, твърде много хетеросексуални мъже“ и че би било най-добре да наемат малцинство или жена или гей.

Сербан, който беше директор на комисията по наемане на работа, казва, че му е било казано, че не може да бъде някой като него, защото е мъж, който е бил женен, хетеросексуален мъж, който има деца.

Професорът казва, че след това попита дали могат да изберат право бял мъж, ако най-квалифицираният кандидат се случи така, и веднага му отговориха, че не могат. „Имах чувството, че отново живея при комунизма“, каза той.

Втори инцидент, в който участват транссексуални студенти от мъж на жена, беше последният тласък на Сербан да подаде оставка, според преведеното видео.

Докато преглеждаше кандидатите в театралното училище, трансгендерният ученик подготви монолога на Жулиета от „Ромео и Жулиета“.

Сербан казва, че не би могъл да повярва, че този човек може да стане Жулиета. След като колегите му изразиха недоволство от това, че заявиха толкова много, Сербан подаде оставка, като заяви, че не може да наруши принципите му.

Според биологичния му факултет Сербан е завършен театрален и оперен продуцент, който е бил директор на Румънския национален театър и е спечелил награда Тони.






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754987
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031